Saturday , February 4 2023

Хабиб предложи революционно решение за Дагестан[ad_1]

Непобедения шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов никога не е крил, че не харесва това, което се случва днес в родния му Дагестан.

Преди няколко месеца той се разгневи на известния рапър Тимур Илдарович, по-известен като Тимати и сподели, че неговите концерти са "ши * ани" и нямат място в Дагестан. Доста други бойци от този регион подкрепиха Хабиб Нурмагомедов и скочиха на Тимати.

Миналата седмица в Дагестан беше застрелян член на Националната гвардия на Русия, след кавга пред нощен клуб. Един от тримата заподозрени за убийството е бившия шампион Шахбан Мачаев.

Шампионът в лека категория Хабиб Нурмагомедов призова да се затворят всички нощни клубове в Дагестан, а на тяхно място да отворят детски центрове, които той лично ще подкрепи:

"Искам да се обърна към моите сънародници и да ги попитам каква полза има обществото от тези нощни клубове? Напълно подкрепям Елдар Иразиев, които призова да се затворят всички нощни клубове в Дагестан", каза той.

Ето и цялото послание, което отправи към собствениците на нощни клубове в Дагестан, Иразиев, който беше подкрепен от Хабиб Нурмагомедов:

"Искам да се обърна към всички собственици на нощни клубове в Махачкала. Моля ви, да спрете с този мръсен бизнес. Това не е първото убийство, стрелба или намушкване. С тези мръсни пари вие храните вашите деца и семейства. Това не е правилно. Моля ви, вместо тях отворете центрове за деца ".

Интересното в цялата тази е случка, че заподозрения за убийството Шахбан Мачаев е бивш ученик на бащата на Хабиб Нурмагомедов, Абдулманап Нурмагомедов.

[ad_2]
Source link