Saturday , June 25 2022

– Dette er et klassisk PR PROSJEKT – NRK Kultur og underholdning[ad_1]

– na har som denne debatten kommet KLAPPER NOK Baden deltakerne higher programledelsen's hendene, Kjell Terje RINGDAL Sier.

Han som jobber førstelektor ved Høgskolen i Kristiania, underviser der han i retorikk, samfunnspåvirkning og Public Relations.

Tirsdag ble det kjent at «Former on-the-beach» -deltaker Henrik Borg Elvejord RETTER hard kritikk realityprogrammet mot i sin nye bok.

RINGDAL mener det hele ligner en fulgt PR oppskrift.

– Dette er et klassisk PR PROSJEKT til February begynnelse slutt, Sier PR EKSPERTEN.

Mener mediene har på other of agnet

I BOKEN «Text are on the beach» kritiserer Borg blant annet programmet for å ikke ha oppdaget Hans bipolare lidelse.

Han mener at OGSA testene's forkant var av innspillingen for dårlige, folk som bor og Sier at Verne mot ble sendt ned til seg selv på villaen Mauritius.

Dette noterte 24 åringen seg som han i dagboken skrev Under oppholdet.

Henrik Borg Elvejord

KRITISK I sin nye bok «Text are on the beach» kritiserer Henrik Borg Elvejord å ikke programmet for her tatt vare på NOK Godt deltakerne.

Photo: Kagge FORLAG

Discovery Sier NRK til at det var på forhånd avklart at Borg skulle skrive om opplevelsen Under oppholdet, Men at de ikke kjenner igjen seg i Borgs påstander.

RINGDAL sammenligner det hele med en pardans, der alle parter skjønner hvilke bevegelser de skal gjøre for å den FA ønskede virkningen.

Han påpeker OGSA at han ikke kommenterer Saken morale, Men strukturene rundt.

– Det hele begynt har med til en Ide et program som skal samles deltakere som er på med et mediekjør som skal igjen skape oppmerksomhet. Deltakerne Bade og det er nok selskapet Syne mock at de har mer oppmerksomhet agenda fact, Sier han.

Former on-the-Beach Norge, sesong 1

«EX ON THE BEACH": Det har stor vært suksess for underholdningsprogrammet «Former on-the-Beach ', som har på TV Gatti og denne blitt strømmet høsten. February Venstre: Rikke Isaksen, Elvejord Henrik Borg, Melina Johnsen, Aakre Daniel Pedersen, Malin Håvardsdotter Jensen, Adrian Sellevoll, Cecilie Andrea Røising higher Lloyd Lawrence Lorenz.

Photo: Toke Mathias Riskjær / TV Norge

Programmets drøye innslag deltaker og kommentarer har siden i-submersible vært mye omtalt's media. RINGDAL mener mediene Saken i denne har på other of agnet.

– Alle biter på og kan agnet samles etterpå og rundt fisken nyte fangsten, Sier han.

Mener de fniser

Mediesjef's Discovery avkrefter Hanne McBride et ikke med fremtidig samarbeid Borg.

– Vi har en god tone, det ikke så vi utelukker. Vi er glade i ham, og han har på vært super TV, Sier McBride til NRK.

Spørsmål om på et HVA RINGDAL tenker dersom samarbeid skulle skje, at Sier han blir en sirkel lukket.

Hanne McBride

UTELUKKER ikke SAMARBEID: Mediesjef's Discovery Hanne McBride Sier de Syne Borg super er på TV, og ikke avkrefter fremtidig samarbeid.

Photo: Anita Arntzen / Anita Arntzen

– Da jeg ler Hoyt. Blir det hele fullbrakt, der medielogikken blir oppfylt. Jeg vil si nesten «bra jobba», for her er det er mange som å flinke håndtere PR og mediedelen, Sier RINGDAL.

Han påpeker OGSA at selv om dette ikke skulle være et samarbeid mellom Borg higher Discovery, så vil være fornøyde fortsatt begge parter med situasjonen.

– Begge parter er nok uansett fornøyde – OGSA og den kritiserte parten. Jeg og litt tror de fniser at kritikken egentlig er ønsket. De får mer jo bare oppmerksomhet for programmet, Sier RINGDAL.

McBride forteller NRK at Borgs bokprosjekt hans er alene.

– Fniser dere?

– Konspirasjonsteorien RINGDAL til og er Creative fornøyelig, Men han med dette gir oss mer vi fortjener kreditering insanity. PR jobben for BOKEN er det som star for Henrik, og det er naturlig at som vi kommenterer eventuell kritikk fremkommer's media, McBride Sier Sier de ønsker ham og Lykke til med boksalget.

Former on-the-beach

VISSTE ikke HVA DE GIKK TIL: Borg deltakerne mener om ikke ble informerte HVA de gikk til i programmet.

Photo: TVNorge

Mener Borgs innspill er barnslig

Psykolog John Petter Fagerhaug tidligere arbeidet har med i deltakere realityserier.

Han beskriver Borgs påstander psykologoppfølging som om lite «klagete» og «barnslig».

– Realitydeltakere i dag collect HVA vite de MELDER seg på, så det å forvente og mer psykologhjelp oppfølging insanity får det er litt to barnslig. De Bor of selv ansvar for valget de har det gjort, Sier han.

Han mener det var viktigere for, but reality TV var noe NYTT, forbedre deltakerne på å HVA de var en del av.

– NA DAGEN om det er så er vanlig at deltakerne dror over premisset, Sier Fagerhaug.

Borg at selv Sier han ville bare advare fremtidige realitydeltakere.

– Jeg ikke HADDE accurate forventet at psykolog skulle en si noe slikt, Men jeg ville ballen and her bare spille og rundt skape en debatt temaet, Sier han.

– Fire to be resultatet av programmet, så jeg tror de færreste av dem som på seg meldte visste HVA de gikk til programmet, fortsetter han, og med dette til den sikter harde feste- higher drikkekulturen Under oppholdet.

[ad_2]
Source link