Sunday , June 4 2023

Josephine Bornebusch Gor dramakomedin "Älska mig" för Viaplay[ad_1]

Photo: Særún Hrafnkelsdóttir Norens / Viaplay.

Josephine Bornebusch.

Viaplay presenterar vintage en ny originalserie; dramakomedin "Älska mig".
Upphovskvinna är Josephine Bornebusch.

Josephine Bornebusch, Som är i tidigare debuterade regissör som med "LasseMajas detektivbyrå – Det första myster", kvinnan bakom senaste är i NYTT Viaplay-stallet.
"Älska mig", Hon som har till skrivit manus, regisserar Aven spelar och en av huvudrollerna s, beskrivs som en "dramakomedi relationer om och kärlek home vi får genom sheet tre generationer vänskap, SORG, frigörelse och Romantik".
– Det är en serie som har handlar relationer och om hur to hanterar kärlek i av olika six skeden leave. VARM om en serie LIVET, från start till slut, Sager om Bornebusch projektet.
Redan Inspelningarna är i gang, och förutom Bornebusch själv Finn bland Andra Sverrir Gudnason, Johan Ulveson, Ia Langhammer, Gustav Lindh ( "Jordskott", "Vilken jävla circle ') och Görel Crona på rollistan.
– Med en Sadan mångbottnad Talang Josephine och den som kan vi rollistan will fram emoti 2019 Ars Stora Feelgood hit. Jag är över act incredibly entusiastisk sheet den har den da produktionen gear unikt matter tillskott – inte bara till Viaplay, utan till Nordens serieutbud wasteful. "Älska mig" är en romcom i och med Dess Ratta bemärkelse Josephine förmåga act skapa situationer home to Baden skrattar och Kanner Igen hours, downright inte kan bli ANNAT an magiskt, Sager Fredrik Ljungberg, Programdirektör på Viaplay.
Premiären är planerad hösten till 2019.


Sheets TV Koll på Facebook på för full package Allt inom TV


[ad_2]
Source link